Over ons

Bij VitamineMan vindt u voedingssupplementen die met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld, geproduceerd en verpakt in een gecontroleerde omgeving.

VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Als consument hoeft u zich dus nooit zorgen te maken of er beter werkende producten op de markt zijn.

VERZENDING BINNEN 24 UUR

Alle bestellingen die bij VitamineMan binnenkomen worden binnen 24 uur verzonden. Behalve als dat echt absoluut onmogelijk is. Omdat de posterij gesloten is in verband met nationale feestdagen bijvoorbeeld.

BEDRIJFSGEGEVENS

VitamineMan is een merknaam van BergaMet Nederland BV. VitamineMan staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder BergaMet Nederland BV nummer 63444674 en vestigingsnr. 000032360517. Het BTW nummer is NL855238793B01.

VitamineMan - BergaMet Nederland BV.

CORRESPONDENTIEADRES

Rollandstraat 12
2013SP - Haarlem
Noord-Holland - Nederland
Telefoon: +31 (0)6 41 82 48 16

BANKREKENINGNUMMER

Wilt u geld voor een bestelling overmaken naar de bankrekening van VitamineMan, omdat u niet online kunt betalen, dan kunt u dat doen naar rekeningnummer NL42KNAB0731931661 t.n.v. BergaMet Nederland BV.

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Heeft u een vraag, of wilt u iets melden, dan hoort VitamineMan dat graag van u. Als u op de knop hieronder klikt komt u op een pagina met telefoonnummer en contactformulier. U mag bellen of schrijven. Wat uw keuze ook is, VitamineMan is altijd blij om van u te horen.

Producten van VitamineMan zijn gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Heeft u vragen? Laat het ons weten. Bij VitamineMan kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies.

CONTACT OPNEMEN MET VITAMINEMAN