Veelgestelde vragen OUD

 

Heeft u een klacht?

Voor het laatst bijgewerkt op 01-11-2018

Deze pagina bevat informatie over de manier waarop u een klacht kunt indienen en binnen welke termijn u een reactie mag verwachten.

Wij willen benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met u als klant. Een klacht nemen wij altijd serieus en we lossen hem graag zo snel mogelijk op.

BESPREEK UW KLACHT MET VITAMINEMAN

VitamineMan streeft naar een dienstverlening die u volledig tevreden stelt. Wij houden niet van ontevreden klanten, dat zult u begrijpen. Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat dat graag van u.

Een mailwisseling of gesprek met VitamineMan of zijn vrouw (VitamineVrouw) leidt immer tot een goede oplossing. Daar zijn wij van overtuigd.

KLACHT INDIENEN VIA ONS WEBFORMULIER

Klik hier voor het formulier en stuur ons uw bericht. Of pak de telefoon en bel 

WAT DOEN WE MET UW KLACHT?

Wij zullen er alles aan doen om uw klacht op een voor u bevredigende wijze op te lossen. Belt u ons, dan proberen we er gelijk uit te komen. Indien u ons uw klacht mailt, dan zullen wij uiterlijk vier werkdagen na ontvangst van uw klacht een e-mail sturen met een oplossing.

OFFICIËLE KLACHT INDIENEN

Hebben we contact gehad en mochten we er om wat voor reden dan ook toch niet uitkomen, dan kunt u uw klacht kenbaar maken bij "De Geschillencommisie Webshop". Klik hier om de geschillencommissie in te schakelen.

 

DISCLAIMER

Voor het laatst bijgewerkt op 01-11-2018

De websites www.vitamineman.nl en www.vitamineman.com zijn eigendom van BergaMet Nederland BV en bevatten informatie over voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de voeding.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN ZIJN GEEN GENEESMIDDELEN

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Het effect van voedingssupplementen varieert van mens tot mens.

Geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat aangeboden producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte.

VITAMINEMAN GEEFT GEEN MEDISCHE ADVIEZEN

Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut en volg zijn of haar adviezen.

Gebruikt u medicijnen, breng dan nooit zelfstandig wijzigingen aan in de frequentie van inname of dosering hiervan. Raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts.

INFORMATIE OP DE WEBSITE VAN VITAMINEMAN

BergaMet Nederland BV verklaart dat de informatie op www.vitamineman.nl en www.vitamineman.com op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. BergaMet Nederland BV kan op geen enkele wijze instaan voor de volledigheid van of eventuele fouten in de teksten op deze website.

AANSPRAKELIJKHEID

BergaMet Nederland BV en auteurs aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen, gebaseerd op de inhoud van deze website.

VOOR U PRODUCTEN KOOPT BIJ VITAMINEMAN

Neem voor u een aankoop doet kennis van de algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden.