VitamineMan - Over ons

ELKE DAG GEZOND

Dat wilt u natuurlijk ook. U elke dag fit en vitaal laten voelen, dat streven we hier bij VitamineMan na. Dat kan door een gebalanceerd voedingspatroon, regelmatig lichaamsbeweging en voedingssupplementen voor dat extra steuntje in de rug om uzelf gezond te houden. Uw gezondheid staat bij ons voorop. Daarom stelt VitamineMan zijn voedingssupplementen met de grootst mogelijke zorg samen, en produceert en verpakt deze in een gecontroleerde omgeving. Wij blijven u elke dag een bijdrage aan uw gezondheid bieden.

Service & Gemak
Bij VitamineMan begrijpen we dat een dagelijkse routine van voedingssupplementen niet altijd even makkelijk is. Daarom heeft VitamineMan een goede service hoog in het vaandel staan. Zo leveren wij onze producten de volgende werkdag als u vóór 22.30 bestelt en kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Wij bieden een passend advies om het meeste uit uw voedingssupplementen te halen. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van ons Bestelcomfort. Hierbij hoeft u nooit meer na te denken over uw herhaalaankopen, dit wordt automatisch voor u geregeld. Daarnaast ontvangt u voordelen als 20% korting en geen verzendkosten.

Natuurlijk is dit alles vrijblijvend en kunt u op ieder moment makkelijk zelf uw bestelcomfort aanpassen of opzeggen.

Kwaliteit & Duurzaamheid
VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Als consument hoeft u zich dus nooit zorgen te maken of er beter werkende producten op de markt zijn. Daarnaast hebben wij een verscheidenheid aan voedingssupplementen die allergeenvrij zijn en geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten. Kortom wij zijn loyaal aan hoogstaande kwaliteit en duurzame ingrediënten.

Toekomst & Transparantie
Wij vinden het uiterst belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Vandaar dat wij graag ook naar onze klanten transparant zijn over de stappen die wij nu nemen en die er op de planning staan. Op het moment proberen we het bestelproces voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken door onze website up-to-date te houden. Daarnaast streven wij ernaar om onze producten en de productie daarvan voortdurend te verduurzamen en ontwikkelen we onze nieuwe producten, waar mogelijk, veganistisch. Elk mens is anders en daarmee heeft iedereen ook een andere behoefte aan voedingssupplementen. Door middel van goed luisteren en doorvragen kunnen wij een passend advies geven en het gemak voor u vergroten.