Uw winkelwagen
Bekijk product
Login
Zoek naar producten op onze site

Veilig en makkelijk betalen

Gratis verzending vanaf € 20,-

Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Contact

VITAMINEMAN - ELKE DAG GEZOND

Uw gezondheid staat bij ons voorop. Daarom stelt VitamineMan zijn voedingssupplementen met de grootst mogelijke zorg samen, en produceert en verpakt deze in een gecontroleerde omgeving. Wij willen u elke dag een bijdrage aan uw gezondheid blijven bieden. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Als consument hoeft u zich dus nooit zorgen te maken of er beter werkende producten op de markt zijn.

CORRESPONDENTIE

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Dat kan natuurlijk per email, maar ook per chat. Ons correspondentieadres is:

VitamineMan b.v.
Rollandstraat 12
2013 SP  Haarlem
Noord-Holland   Nederland


Email: contact@vitamineman.nl

BANKREKENINGNUMMER

Wilt u geld voor een bestelling overmaken naar de bankrekening van VitamineMan, omdat u bijvoorbeeld niet online kunt betalen, dan kunt u dat doen naar rekeningnummer NL15BUNQ2043848674 t.n.v. VitamineMan BV. Mocht het een bestelling betreffen, vermeld u dan s.v.p. het ordernummer.

BEDRIJFSGEGEVENS

VitamineMan is een merknaam van VitamineMan BV. VitamineMan staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder VitamineMan BV nummer 63444674. Het BTW nummer is NL855238793B01.

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Heeft u vragen? Laat het ons weten. Bij VitamineMan kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies. Wij vernemen graag van u. Dat kan via bovenstaande mogelijkheden. Welke uw keuze ook is, VitamineMan is altijd blij om van u te vernemen.

nl